1

Agjent/e Tregtar/e (3)

Ruaj
Bimer Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

Numri Pozitav: 3

Kohëzgjatja e konkursit :13.02.2024 - 03.03.2024

  • Agjent/e Tregtar/e 3 pozita

Dokumentacioni i nevojshëm 

  • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
  • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)

Detyrat e punës

  • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike (Aura Cosmetics) dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
  • Duhet të ketë aftësi komunikuese, të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në email-in: bimergroup@hotmail.com

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet