1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Avicena KS shpallë konkurs për:

  • Kryeinfermier  

Pozita te lira: Prishtine 5,  Mitrovice 1, Vushtrri 1, Ferizaj 1, Gjilan 1, Prizren 1, Gjakove 1, Peje 1.

Kualifikimet:

  • Licensa e punës nga ministria e shëndetesisë
  • Se paku 2 vite pervoje pune ne pozite te ngjajshme
  • Cdo kualifikim tjetër do te konsiderohet perparesi

Detyrat:  

  • Mbikëqyr, sistemon dhe vezhgon stafin gjatë procesit te punes
  • Menaxhon hyrje-daljet, shperndarjen dhe shpenzimet e materialit mjekësor
  • Raporton rregullisht dhe pergadit raporte per menaxhmentin
  • Trajnon personelin 

Konkursi I hapur nga 12.02.2024 deri me 25.02.2024

CV te dërgohen tek info@avicena-ks.org , duke cekur ne subject pozitën per te cilën aplikoni

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet