Hotel AFA

Shef Kuzhine

	 	 

HOTEL AFA hap konkurs për pozitën:

Shef Kuzhine

Paga neto minimale: 1100€

Ne jemi duke kërkuar një Shef Kuzhine që të bashkohet me ekipin tonë, që të përgadisë ushqime kualitative për musafirët tanë.

Përgjegjësitë e shefit përfshijnë: studimin e recetave, përgaditja e menu-së dhe ofrimi kualitativ i lartë i pjatës. Ju duhet të jeni në gjendje t’i delegoni detyrat për stafin e kuzhinës që ushqimi të përgaditet në kohë. Gjithashtu, duhet të keni dijeni me rregulloret e sanitarisë. Nëse keni përvojë me teknikat e gatimit të avancuar dhe përbërësit jo tradicionale, do të donim t'ju takonim.

Detyrat dhe pergjegjesitë:

 • Vendosja dhe menagjimi i veglave te gatimit dhe pajisjeve, si thika, tiganeve dhe peshorës në kuzhinë
 • Studimi i recetave dhe mbledhja përbërësëve të nevojshëm.    
 • Ushqimi të gatuhet në kohë  
 • Detyra delegative të stafit të kuzhinës.   
 • Informimi i stafin e pritjes për specialitetet e përditshme. 
 • Paraqitje tërheqëse e pjates
 • Modifikimi i recetave për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e klientëve (p.sh. reduktoni kripën, largoni qumështin)
 • Monitorimi i stokun te ushqimit dhe vendosja e porosive   
 • Eksperimentimi me receta dhe sugjerimi i përbërëseve të rinj 
 • Sigurimi ne pajtueshmëri me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës dhe depove

Aftësitë:

 • Njohuri të avancuara të teknikave të kuzhinës, pjekjes dhe pastësisë   
 • Aftësi Drejtuese   
 • Aftësi për të qëndruar i/e qetë nën presionin e kohës    
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës    
 • Njohuri e përditshme e teknikave të gatimit dhe recetave    
 • Njohja e rregullores së sanitetaris    
 • Diploma e shkollës kulinare eshte obligative

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 04 Gusht 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

TAGS: Hotel AFA, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 626
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC