1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj shpallë;

Konkurs për vende të reja pune për këto pozita:

  1. Merchandiser - 1 vend

Kualifikimi per vendet e punes;

  • Diploma e shkollës së mesme – e preferuar,
  • Përvoja e punës së paku 1 vit – e preferuar.

1.Merchandiser - Pershkrimi i punes:

  • Viziton pikat shitese;
  • Pergjegjës për mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve nëpër rafte dhe extra pozitave në markete te ndryshem;
  • Bën liferimin, vendosjen dhe rregullimin e produkteve në pika;
  • Bën kontrollimin dhe menagjimin e afateve të produkteve;
  • Raporton në baza ditore ,etj.
  • Kandidatët duhet të posedojnë patent shoferi të kategorisë B.

Orari i plote.

Nr. kontaktues – 045-321-271

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", përmes email-it burimenjerzore@agrokor-ks.com

apo të paraqiten në zyret tona në Shkabaj rruga për Obiliq.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/03/24 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet