1
PREMIUM PLUS

Mirëmbajtëse e Objektit

Ruaj
Agro Com Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “AGRO COM GROUP SHPK” Ferizaj, me lokacion në Magjistralen Prishtinë - Ferizaj, shpallë konkurs:

Mirëmbajtëse e objektit - punëtore për pastrimin e hapsirave të Kompaniesë

Detyrat:

  • Mirëmbajtja ditore dhe pastrimi i ambijenteve të kompanisë:
  • Kujdeset për furnizim me materjale shpenzuese sanitare, dhe të ngjajshme

Kushtet:

  • Kualifikimi fillorë ose i mesëm, përvoja e punës në punë të ngjajshme;
  • Përparësi do te kenë kandidatet me vendbanim në Ferizaj.
  • Orari i punës: E Hanë – E Premte nga ora 08:00 deri 16:00

Të gjitha të interesuarat për këtë pozitë, munde të aplikojnë apo bashkangjesin CV-në përmes butonit "Apliko Këtu" ose në e-mail adresën: info@agrocom-ks.com , apo të lajmërohen tek zyret e kompanisë.

Konkursi mbetet I hapur deri me daten : 23.02.2024.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 23/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet