1
PREMIUM

Zyrtar/e për Eksport (Gjuhe Angleze, Gjermane dhe Turke) (3)

Ruaj
Devolli Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Devolli Group SH.P.K., shpall konkurs për vende të lira të punës:

 • Zyrtar/e për Eksport (Gjuhe Angleze)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe gjetja e klientëve të ri potencial;
 • Menaxhon marrdhëniet dhe kërkesat e klienteve ekzistues;
 • Përgaditja e dokumentave të exportit;
 • Menaxhon porositë dhe kërkesat e klientëve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjes në baza javore, mujore dhe vjetore;
 • Përcjellja e trendeve dhe konkurences;
 • Raporton tek eprori apo menaxhmenti i lartë;
 • Kryerja e detyrave tjera të caktuara nga eproret apo menaxhmenti;

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • Diplomë universitare;
 • Dëshmi mbi trajnime tjera;
 • Njohuri e gjuhes Angleze (e domosdoshme);
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi dhe negocimi;
 • Aftësi organizative dhe planifikuese;
 • Aftësi të punës në grup;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • I/E gatshëm/e për udhëtime jashtë vendit;

 • Zyrtar/e për Eksport (Gjuhe Angleze dhe Gjermane)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe gjetja e klientëve të ri potencial;
 • Menaxhon marrdhëniet dhe kërkesat e klienteve ekzistues;
 • Përgaditja e dokumentave të exportit;
 • Menaxhon porositë dhe kërkesat e klientëve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjes në baza javore, mujore dhe vjetore;
 • Përcjellja e trendeve dhe konkurences;
 • Raporton tek eprori apo menaxhmenti i lartë;
 • Kryerja e detyrave tjera të caktuara nga eproret apo menaxhmenti;

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • Diplomë universitare;
 • Dëshmi mbi trajnime tjera;
 • Njohuri e gjuhes Angleze dhe Gjermane (e domosdoshme);
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi dhe negocimi;
 • Aftësi organizative dhe planifikuese;
 • Aftësi të punës në grup;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • I/E gatshëm/e për udhëtime jashtë vendit;

 • Zyrtar/e për Eksport (Gjuhe Turke)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe gjetja e klientëve të ri potencial;
 • Menaxhon marrdhëniet dhe kërkesat e klienteve ekzistues;
 • Përgaditja e dokumentave të exportit;
 • Menaxhon porositë dhe kërkesat e klientëve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjes në baza javore, mujore dhe vjetore;
 • Përcjellja e trendeve dhe konkurences;
 • Raporton tek eprori apo menaxhmenti i lartë;
 • Kryerja e detyrave tjera të caktuara nga eproret apo menaxhmenti;

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • Diplomë universitare;
 • Dëshmi mbi trajnime tjera;
 • Njohuri e gjuhes Turke (e domosdoshme);
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi dhe negocimi;
 • Aftësi organizative dhe planifikuese;
 • Aftësi të punës në grup;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • I/E gatshëm/e për udhëtime jashtë vendit;

Mënyra Aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke shtypur butonin e mëposhtëm "APLIKO"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet