1
PREMIUM PLUS

Asistente Administrative, Operator në CNC, Praktikant Operator në CNC

Ruaj
Inline
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Inline është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për të mbushur disa pozita të lira në ekipin tonë

 • Asistente Administrative
 • Operator i CNC
 • Praktikant Operator CNC

Asistente Administrative

Përgjegjësitë:

 • Koordinimi i aktiviteteve administrative, menaxhimi i dokumentacionit, dhe komunikim efektiv me stafin dhe klientët.

Kërkesat:

 • Përvojë e mëparshme në fushën administrative.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në shkrim dhe fjalë.
 • Njohuri të mira të përdorimit të paketës Microsoft Office.

Operator i CNC

Përgjegjësitë:

 • Përdorimi i pajisjeve CNC, ndjekja e planit të prodhimit, dhe mirëmbajtja e pajisjeve.

Kërkesat:

 • Përvojë pune si Operator CNC.
 • Njohuri të mira të mjeteve

Praktikant Operator CNC

Përgjegjësitë:

 • Ndihma në procesin e prodhimit, përdorimi i pajisjeve të CNC

Kërkesat:

 • Njohuri themelore të teknologjisë CNC
 • Dëshira për të zhvilluar njohuri dhe aftësi në fushën e teknologjisë CNC.

Të interesuarit mund të aplikojnë në: info@inline-ks.com si dhe Eli@inline-ks.com ose në numër të telefonit 044-966-661 dhe 045-223-588 (Hëne-Shtune 09:00 - 17:00) ose na vizitoni në zyret tona në Fushë Kosovë, rr. Nëna Terezë.

Kategoria Prodhim
Skadon 10/03/24 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet