1
PREMIUM

Asistent/e i/e Shitjes (Prizren, Albi Mall Prishtinë)

Ruaj
JYSK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: "Asistent/e i/e shitjes" JYSK Prizren dhe JYSK Albi Mall Afati për aplikim: 09.02-03.03.2024 "

  • Asistent/e i/e shitjes - JYSK Prizren dhe JYSK Albi Mall.

Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK. Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në JYSK Prizren dhe JYSK Albi Mall duke dërguar CV-në tuaj përmes butonit 'Apliko Këtu' apo në hr@jysk-ks.com ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet