1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Rexhi ShPK është një kompani e etabluar dhe vazhdimisht në zgjerim me seli në Bresalc (Gjilan).

Bazuar në proceset më të reja të prodhimit, ne zhvillojmë dhe prodhojmë komponentë të përforcuar me fibra, ndër tjerash për industrinë e automjeteve hekurudhore.

Për ta zgjeruar ekipin tonë kërkojmë:

Punëtor në prodhim (m/f/d)

Detyrat:

 • Matje të pjesëve të prodhuara
 • Montimi i komponenteve metalike sipas vizatimit teknik
 • Aplikimi i ngjitësve sipas udhëzimeve

Kërkesat:

 • Kuptimi i vizatimeve dhe specifikimeve teknike
 • Aftësi për të punuar me saktësi dhe kujdes
 • Njohuri bazë lidhur me aplikimin e ngjitëseve

Ne ofrojmë:

 • Pajisje profesionale
 • Pjesëmarrje në një ekip të motivuar dhe kolegjial
 • Një vend pune modern në një kompani ndërkombëtare
 • Një orar të regullt (e hënë – e premte 08:00 – 16:00)
 • Një pagë atraktive bazuar në marrëveshjen tonë kolektive duke përfshirë bonuse të ndryshme dhe me pagesë për çdo minutë jashtë orarit
 • Të gjitha shtesat ligjore

Aplikimi:

 • Mund të aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu"
 • Përmes web-faqes (vendi i punës: Prodhim): https://rexhi.com/al/puna/
 • Përmes e-mail-it: info@rexhi.com
 • ose telefonit: 044-133-382
 • Fizikisht në selinë tonë në Bresalc

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Prodhim
Skadon 09/03/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet