1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita: Menaxher i Linjës i Marrëdhënieve për Klient Privatë
Lokacioni: Prishtinë dhe Lipjan
Data e Hapjes: 09.02.2024
Data e Mbylljes: 18.02.20242

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Zhvillimi, menaxhimi dhe rritja e portofolit personal të klientëve të bankingut privat,
 • Idenfitikimi I klientëve të rinj dhe mbajtja e atyre ekzistues,
 • Prezentimi I produkteve/shërbimeve të ofruara nga banka në përputhje me konceptin e bankingut privat dhe të sigurohet që klientët vazhdimisht të informohen për produktet e reja,
 • Informimi I klientëve në lidhje me platformën Smart Invest dhe këshillimi I tyre rregullisht për zhvillimet në tregjet financiare ndërkombëtare,
 • Përgatitja e marrëveshjeve të kredive dhe të gjitha kontratave përkatëse gjatë financimit të klientëve të bankingut privat,
 • Të jap përgjigje ndaj nevojave të klientëve duke ofruar zgjidhje të shpejta dhe të personalizuara,
 • Të kontriboj në përmirësimin e procesit të bankingut privat, për të arritur efikasitetin dhe kënaqësinë e klientit,
 • Të fokusohet në shitje të ndërthurura/kryqëzuara (cross-selling) për të arritur objektivat e të ardhurave nga interesi dhe jo-interesi,
 • Të analizoj, hulumtoj dhe kuptoj tregun dhe konkurrencën,
 • Të vizitoj dhe të kontaktojë rregullisht klientët, për të përgatitur raporte për eprorët dhe departamentet përkatëse në lidhje me vizitat e kryera,
 • Të raportoj tek eprorët zhvillimet e portofolit.

Kualifikimet:

 • Diplomë baçellor ose absolvent në Fakultetin Ekonomik, Administrim Biznesi, ose Banka dhe Financa,
 • Të ketë eksperiencë pune në bankë (e preferueshme),
 • Njohja e produkteve bankare, instrumenteve financiare dhe tregjeve financiare ndërkombëtare,
 • Aftësi të shkëlqyera në të shkruar, në të folur dhe aftësi ndërpersonale të komunikimit,
 • Aftësi organizative për të punuar në mënyrë të pavarur dhe ekipore,
 • Aftësi për të menduar në mënyrë kritike, aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe raportimeve,
 • Nivel i mjaftushem i gjuhës angleze, në të shkruar dhe në të folur
 • Patent shoferi (kategoria B).

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku:
https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/. Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al
Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Kategoria Menaxhment
Skadon 18/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet