1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Stone Castle” shpall konkurs pune për postin e:

 1. Punonjësit/ës të shitjes /back-office/ në mbështetje të të gjitha proceseve të shitjes.

Të interesuarit për aplikim, duhet të përmbushin kriteret si në vijim:

 • Aftësi komunikimi;
 • Aftësi ndërpersonale;  
 • Shkathtësi për komunikim;
 • Përvojë në procedurat e shitjes;
 • Fleksibilitet dhe aftësi për punë në grup;
 • Përgatitja profesionale në drejtimin ekonomik dhe
 • Preferencë do të kenë kandidatet që njohim gjuhen angleze.
 1. Cicerones/ciceronit dhe shitëses/shitësit pranë Bodrumit “Stone Castle” në Rahovec. 
Të interesuarit për aplikim, duhet të përmbushin kriteret si në vijim:
 • Shkathtësi për komunikim;
 • Njohja e mirë gjuhen angleze;
 • Prirje dhe aftësi për të punuar me njerëz të kulturave të ndryshme;
 • Fleksibilitet dhe aftësi për punë në grup;
 • Iniciativë të lartë për të punuar në mënyrë të pavarur, nën mbikëqyrje minimale;
 • Shkathtësi të shkëlqyer të dëgjimit aktiv;
 • Shkathtësi dhe përvojë në shitje;
 • Shkathtësi për t’ju paraprirë nevojave të klientëve;
 • Shkathtësi për të rekomanduar produkte.  

Te interesuarit mund të dergojne CV përmes butonit Apliko Këtu ose ti dorëzojnë cv fizikisht në zyrat e Kompanisë StoneCastle në Bërnjakë PN Rahovec çdo ditë pune nga ora 9.oo deri në 15.oo.  

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet