1

Menaxher/e, Arkatar/e (2), Shites/e (4)

Ruaj
Ximi Vogue
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Info@ximivogue-ks.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/03/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet