1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Patrullë Intervenuese - 15 vende të lira

Përshkrimi i detyrave:

 • Inspektimi i objekteve
 • Raportimi i ngjarjeve të pazakonta dhe situatave të rrezikshme
 • Zbatimi i rregullave dhe protokolleve të sigurisë sipas udhëzimeve të kompanisë

Kriteret për punësim:

 • Patent shoferi kategoria B
 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Aftësi për të vepruar në situata të stresit dhe të presionit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi

Operator të Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit - 7 vende të lira

Përshkrimi i detyrave: Monitorimi i sistemeve alarmuese dhe video vëzhgimit në Qendër të Kontrollit.

Aftësitë e kërkuara nga kandidatët:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme, e larta është e preferueshme
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi

Kriteret për punësim:

 • Kontratë afatëgjate
 • Pagë konkuruese
 • Mundësi avansimi profesional dhe karrierë.

Aplikimi mund të bëhet deri me datë 29.02.2024, ora 16:00.

Nëpërmjet dërgimit të CV-së ne email, si dhe fizikisht në zyret tona; hr@besasecurity.com

Telefoni kontaktues: 049/964/624

Kategoria Sigurim
Skadon 29/02/24 (4 ditë)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet