1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PUNËSOHU NË MACINTOKS 

Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat, për pozitën:

  • Asistent i shitjes online dhe fizike

LOKACIONI: Qendër - afër KEDS-it
Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm,
  • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
  • Aftësi komunikuese;
  • Posedimi i patent shoferit (kategoria B) është përparësi.

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkurruese;
  • Orar fleksibil të punës;
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
  • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit.

Informata shtesë:
Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: info@macintoks.com ose +38348224114
• Afati për aplikim deri me datë: 01.03.2024
• Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/03/24 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet