1
PREMIUM PLUS

Teknik i Shërbimeve të DDD-së ( Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

Ruaj
Monuni
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MONUNI, është në kërkim të një Tekniku të shërbime të DDD-së (dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit) për t'iu bashkuar ekipit tonë

Kompania ofron zhvillim në karrierë, ambiente të mira të punës, pagë konkurruese e të rregullt dhe kontratë pune.

Pozita e hapur: Teknik i shërbimeve të DDD-së ( Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

Lokacioni: Prishtinë, Lagjja Arbëria, Rr.Ahmet Kraniqi, Nr.270

Orari: Orar i plotë 40 orë ( 5 ditë punë, 2 ditë pushim), me ndërrime

Kushti: Të jetë banorë i Prishtinës apo rrethinës.

Konkursi i hapur deri : 08.03.2024

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Prezantimi i ofertave, promocioneve dhe lidhja kontratave me klientët e rinjë për shërbime të Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit
  • Të zhvillojë dhe mbajë marrëdhënie të ngushta me klientët
  • Intervenimi i drejtpërdrejtë në teren për kryerjen e shërbimit të Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit
  • Bashkëpunim i ngushtë me koleget sektorit

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme :

  • Së paku diplomë të shkollës së mesme
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bindëse
  • Të jetë i gatshëm të punojë në punë ekipore
  • Patentë shofer për kategorinë B

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: hr@monuni.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/03/24 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet