1
PREMIUM PLUS

Agjent i Shitjes në Terren

Ruaj
Europrint
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Europrint, është në kërkim të një Agjenti të Shitjes në Terren qe të forcojë ekipin tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues dhe zhvillimi i kontakteve të reja.
  • Bashkëpunimi ngushtë me ekipin e shitjes dhe të marketingut për të zhvilluar strategjitë e shitjes dhe marketingut.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e shitjes
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe negociimi në nivel profesional.
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohe.

Orari:

  • 08:30 - 16:30

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", duke dërguar CV në emailin albert.z@europrinty.net

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/03/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet