1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Shtëpia botuese “Albas” shpall konkurs për një Faturist/e.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatitja, regjistrimi dhe kontrollimi i faturave dalëse.
  • Kryerja e llogaritjeve të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte. 
  • Krijimi i raporteve financiare në bashkëpunim me menaxherin financiar.
  • Barazimi i kartelave financiare me klientë.

Kualifikimet:

  • Diplomë universitare në fushën e Ekonomisë.
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike, posaçërisht njohja e paketës Microsoft Office (Excel).

Lokacioni i punës është Fushë Kosovë, afër Terminalit doganor.

Të interesuarit luten të dërgojnë CV-në në e-mailin albas_pr@yahoo.com

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 21/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet