1
PREMIUM PLUS

Mësimdhënës/e të Gjuhës Angleze, Mësimdhënës/e të Gjuhës Gjermane

Ruaj
The Cambridge School
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE
Mësimdhënës të Gjuhës Gjermane

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Gjuhës Gjermane
 • Përvoja e punës (e preferueshme)
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës

Përgjegjësitë:

 • Planifikimin, përgatitjen dhe dhënien e mësimit një game të grupeve dhe moshave;
 • Përgatitjen dhe mbajtjen e testeve, dokumenteve të provimeve dhe ushtrimeve;
 • Vlerësimin dhe dhënien e informatës kthyese të përshtatshme mbi punën e studentit;
 • Hartimin, shkrimin dhe prodhimin e materialeve të reja, përfshirë resurset audio dhe vizuale;
 • Organizimin dhe përfshirjen në aktivitete sociale dhe kulturore, trajnime, gara sportive, kuize dhe aktivitete tjera.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit Apliko Këtu në e-mail adresën hr@cambridge-ks.com


KONKURS PUNE
Mësimdhënës të Gjuhës Angleze

Për degën: Prishtinë

Kualifikimet:

 • Fakulteti I Gjuhës Angleze
 • Përvoja e punës (e preferueshme)
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës

Përgjegjësitë:

 • Planifikimin, përgatitjen dhe dhënien e mësimit një game të grupeve dhe moshave;
 • Përgatitjen dhe mbajtjen e testeve, dokumenteve të provimeve dhe ushtrimeve;
 • Vlerësimin dhe dhënien e informatës kthyese të përshtatshme mbi punën e studentit;
 • Hartimin, shkrimin dhe prodhimin e materialeve të reja, përfshirë resurset audio dhe vizuale;
 • Organizimin dhe përfshirjen në aktivitete sociale dhe kulturore, trajnime, gara sportive, kuize dhe aktivitete tjera.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit Apliko Këtu ose në e-mail adresën hr@cambridge-ks.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 07/03/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet