1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE - KOSHI GROUP L.L.C.
Koshi Group L.L.C. me seli ne Prizren, shpall konkurs pune , me orarë të plotë (FullTime):

 • x10 Punëtor në Prodhim

Pozita: Punëtor/e në Prodhim (x10)
Ne ofrojmë:

 • Punë kreative dhe atraktive
 • Zhvillim professional përmes trajnimeve të vazhdueshme
 • (2) Dy ditë pushim gjatë javes, (4) Katër javë pushim vjetor gjatë vitit
 • Pagën e 13 dhe bonuse të ndryshme sipas zhvillimeve
 • Transporti dhe ushqimi i mbuluar nga kompania
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi

Kriteret për punësim:

 • Të ketë së paku shkollën e mesme të përfunduar (Konsiderohet Përparësi)
 • Të ketë njohuri në Auto Limari, Rrobaqepësi ose fushë të ngjashme me punëdore
  ose prodhim (Konsiderohet Përparësi)
 • Të rrespektojë rregullat dhe orarin e punës
 • Të jetë i gatshëm për të mësuar dhe punuar në grup

Të gjithë kandidatët e intersuar për pozitën Punëtor/e në Prodhim, luten që të dërgojnë CV-në në email adresen hr@koshigroup.com, ose të paraqiten tek zyret tona pranë Rr. Tranziti pn. (tek ish-Terminali Holandez)

Lokacioni përmes Google Maps: https://g.page/koshigroup
Për më shumë informata: +383 49 973 409 (WhatsApp i disponueshëm)
Konkursi mbetet i hapur deri më 20.02.2024

Kategoria Prodhim
Skadon 20/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet