1
PREMIUM PLUS

Menaxher, Shankist, Kamarier

Ruaj
Boutique Hotel Etnomania
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Boutique Hotel Etnomania është një destinacion i njohur për elegancën, cilësinë e lartë dhe shërbimin e shkëlqyer. Ne jemi aktualisht në kërkim të kandidatëve të përshtatshëm për të plotësuar disa pozita në ekipin tonë:

  1. Menaxher
  2. Shankist
  3. Kamarier

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë relevante në fushën e hotelierisë për pozitat e Menaxherit Shankistit dhe Kamarierit
  • Aftësi të shquara komunikimi dhe menaxhimi.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" apo emailit etnomaniahotel@gmail.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 07/03/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet