1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Sigurim Themelor: 30 pozita

Përshkrimi i detyrave:

  • Ruajtja e sigurisë dhe rendit në zonën e punës
  • Kontrolli i hyrjeve dhe daljeve nga objekti
  • Zbatimi i rregullave dhe protokolleve të sigurisë sipas udhëzimeve të kompanisë
  • Raportimi i ngjarjeve të pazakonta dhe situatave të rrezikshme

Kriteret për punësim:

  • Diplomë e Shkollës së Mesme
  • Aftësi për të vepruar në situata të stresit dhe të presionit
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi
  • Posedimi i Licencës dhe përvoja e punës në fushën e sigurisë është e favorshme

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

  1. Aplikacioni i plotesuar/CV
  2. Mjet identifikues (letërnjoftim)

Aplikimi mund të bëhet deri me datë 29.02.2024, ora 16:00.

Nëpërmjet dërgimit të CV-së ne email, si dhe fizikisht në zyret tona;

hr@besasecurity.com

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen për intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Telefoni kontaktues: 049/964/624

Kategoria Siguri & Mbrojtje
Skadon 29/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet