1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Fabika e mobiljeve Inno Home, shpallë konkurs për:

 • Arkitekt/e për fabrikë të prodhimit të mobiljeve

Detyrat dhe përgjegjesitë:

 • Aftësi të shkëlqyera për të kuptuar nevojat dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit.
 • Dizajnim të projekteve, produkteve sipas kërkesave të klienteve.
 • Aftesi te shkelqyera ne perdorim dhe njohje te programeve kompetente te Arkitektures
 • Matje të hapësirave në terren.
 • Kalkulim të masave dhe materialeve.
 • Pergaditje të propozimeve dhe ofertave për klientë.
 • Përgaditje teknike të projekteve për prodhim dhe montim.
 • Mbikqyrje të procesit të prodhimit dhe montimit të projekteve të realizuara.
 • Eksperience ne pune (e preferushme)

Ofrojmë:

 • Kushte  preferenciale te punes 
 • Ambient miqësor.
 • Kontrata pune sipas ligjeve në fuqi.
 • Shujte ditore 
 • Paisje dhe makineri moderne 

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu' ose email-it: innohomeks@gmail.com , te perzgjedhurit do te kontaktohen permes email dhe telefonit.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 06/03/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet