1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Depoist / Blerës X1
Detyrat

  • Pranimi dhe kontrolli i produkteve dhe mallrave ne depo
  • organizimi dhe vendosja e produkteve ne menyre te rregullt ne depo
  • Monitorimi dhe menaxhimi i stokut në mënyrë të vazhdueshme.
  • Përvojë pune në fushën e logjistikës.
  • Aftesi te mira organizative dhe njohuri te medha te procedurave logjistike.
  • Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne nje ekip.
  • Aftesi te mira ne menaxhim te kohes dhe fleksibil ne orarin e punes.
  • Raportime ditore rreth stokut tek Menaxhmenti
  • Patente shofer B

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" ose të lajmrohen në: +383 48 600 002

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 06/03/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet