1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FeKs Pharma sh.p.k. është një kompani farmaceutike dhe distributor i produkteve farmaceutike, me qendër në Prishtinë, Kompania vazhdon të rritet me qëndrueshmëri, duke treguar një dinamikë të vazhdueshme në sektorin e saj.

Përkushtimi ynë ndaj cilësisë, besueshmëria jonë si partner, dhe aftësia jonë për të përmirësuar shërbimet tona bazuar në kërkesat e klientëve, janë faktorët që na bëjnë të dallojmë në tregun farmaceutik të Kosovës. Ne vazhdimisht punojmë për të ndërtuar marrëdhënie të afërta me kompanitë farmaceutike ndërkombëtare dhe për të sjellë inovacione të reja në tregun e Kosovës.

Në FeKs Pharma sh.p.k, ofrojmë trajnime të specializuara për stafin tonë të përkushtuar në fushën e shitjes dhe marketingut. Kjo na lejon të jemi në krye të industrisë dhe të sigurojmë shërbime cilësore për klientët tanë. Duke qenë me shume se 15 vite në tregun farmaceutik, jemi të përgatitur për të ndihmuar stafin tonë të kuptojë nevojat e klientëve dhe të ofrojë zgjidhje efektive.

Për arsye të zgjerimit të aktivitetit biznesor dhe arritjes së qëllimeve, ‘FeKs pharma sh.p.k’ shpall konkurs për plotësimin e këtyre vendeve të lira të punës:

 • Përfaqësues mjekësor, ( në të gjitha qytetet e Kosovës)
 • Agjent i shitjes, (në të gjitha qytetet e Kosovës)

Kushtet  për pozitën 1 :

 •  Diplomë bachelor në shkencat mjekësore; Farmaci, Mjekësi, Stomatologji,Ekonomi.
 •  Të kenë njohuri për produktet farmaceutike,
 •  Të kenë njohuri bazike për promovimin dhe marketingun e produkteve farmaceutike,
 •  Të kenë aftësi të larta komunikuese, vetë iniciativë, motivim të lartë për punë, dhe qasje ekipore,
 •  Përvoja në njërën nga kompanitë farmaceutike do të jetë përparësi
 • Të ketë patent shofer.

Kushtet për pozitën  2 :

 •  Diplomën e shkollës së mesme, drejtimi farmaci, mjekësi e përgjithshme ose diplomë bachelor ekonomi.
 •  Kandidatët duhet të kenë njohuri për teknikat e shitjes, dhe distribuimit
 •  Eksperienca në shitje dhe promovimin e shitjes është përparësi.
 • Diplomë bachelor Njohuri për praktikat e mira të storimit dhe praktikat e mira të distribuimit të produkteve farmaceutike si dhe eksperienca në njërën nga kompanitë farmaceutike lokale do të jenë një përparësi. 
 • Të ketë patent shofer

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në me foto dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në email adresën: info@fekspharma.com , www.fekspharma.com tel: 049 188 300.

Vetëm Cv-te e kompletuara do të analizohen. Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Afati i fundit për aplikim është më datën: 16.02.2024, ora 15:00.

Kategoria Industri Farmaceutike
Skadon 16/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet