1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

APLIKIM PËR PUNË

Kompania: NOVUS
Pozita: Asistent/e të Shitjes dhe Marketingut
Lokacioni: Prishtina
NOVUS aktualisht po kërkon një Asistent Shitjesh dhe Marketingu. Kandidati ideal pritet të punojë në kohë të plotë në zyrë, duke kontribuar në projektet aktuale, si dhe në projektet e reja të zhvillimit të kompanisë.

PËRSHKRIMI I PUNËS:

 • Përcjellja e njoftimeve për tenderë dhe informacione relevante për kompaninë në, prokurimin elektronik, përfshirë listën e ueb-faqeve të aplikueshme.
 • Menaxhimi dhe koordinimi i dokumentacionit administrativ në mënyrë të pavarur ose
  në bashkëpunim me sektorë të tjerë brenda kompanisë.
 • Menaxhimi i programeve të shitjeve të ofruara nga kompania.
 • Menaxhimi i programeve të fondit të marketingut nga prodhues të ndryshëm të lidhura me veprimtarinë e kompanisë.
 • Ndjekja dhe kryerja e trajnimeve dhe certifikimeve të nevojshme për shitje dhe marketing nga prodhues të ndryshëm që kanë lidhje me veprimtarinë e kompanisë.
 • Koordinimi i pjesës së logjistikës për Departamentin e Shitjeve, duke përfshirë përgatitjen e dokumenteve përcjellëse për dorëzim.
 • Organizimi i eventeve të ndryshme për klientët e kompanisë në bashkëpunim me
  prodhues të ndryshëm që kanë lidhje me veprimtarinë e kompanisë.
 • Kryerja e detyrave të tjera të caktuara nga Menaxheri i Departamentit te Shitjes, si dhe stafi drejtues.
 • Raportimi tek Menaxheri i Departamentit te Shitjes.

KUALIFIKIMET DHE KOMPETENCAT KYÇE TË NEVOJSHME:

 • Diplomë e shkencave të informatikës, ekonomisë, ose menaxhimit është e dëshirueshme, por në raste kur kjo mungon, kompensohet me vite përvoje, referenca pozitive nga punëdhënësi i mëparshëm dhe/ose realizimin e projekteve.
 • Njohuri të përgjithshme në fushën e teknologjisë së informacionit, sidomos në fusha si: Software dhe Hardware.
 • Përvojë në punë të njëjtë ose të ngjashme është një avantazh.
 • Aftësi për të përshtatur me dinamikën dhe mënyrën e punës dhe kërkesat e ndryshme të detyrave të punës.
 • Përfundimi i detyrave në kohë dhe me përgjegjësi.
 • Aftësi organizative të shkëlqyera dhe vëmendje të shtuar ndaj detajeve.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Një nivel i lartë i kujdesit dhe përgjegjësisë.
 • Përfundimi i detyrave në kohë dhe me përgjegjësi, edhe në momente kur niveli i stresit dhe presionit është më i lartë.
 • Njohuri e mirë e gjuhës angleze.

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj (si dhe çdo informacion tjetër që mendoni se është i rëndësishëm) në e-mailin hr@novus.consulting duke deklaruar qartë pozitën për të cilën po aplikoni ose në zyrën tonë në adresen Rr. “Tirana” 31, kati 6, Prishtinë. Afati për dërgimin e CV-së për këtë pozitë është deri më 29 Shkurt 2024.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 29/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet