The North Unicorn

Përgjegjës/e Regjional/e

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve

“zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita e lirë: Përgjegjës/e Regjional/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përcjellja e konkurrencës përreth marketit dhe në treg në përgjithësi;
  • Kryerja dhe ndjekja e mbledhjeve rajonale për rajonet e caktuara.
  • Bërja e vizitave të rregullta në markete dhe terren;
  • Vlerësimi i produktivitetit dhe arritjeve të marketeve.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
  • Të jetë në gjendje te marrë vendime dhe përgjegjësi
  • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
  • Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;
  • Përvojë e dëshmuar në pozita menaxhuese.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 05.08.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3300
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC