1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Tiki shpk shpall konkurs për këto pozita plotësuese:

 1. Arkitekt/e – 2 pozita – Lokacioni: Prishtinë

Roli dhe Përgjegjësitë:

 • Aftesi organizuese komunikuese dhe percaktimin te prioriteve te punes 
 • Përgjegjës për kryerjen e projekteve të deleguara nga Tiki Home.
 • Përgjegjës për punimin e projekteve me kualitet dhe dorëzimin në kohë
 • Dërgimi i raportit javor tek menaxherja e Tiki Home.
 • Asistimi ne sektorin e shitjes te produkteve te zdrukthtarise dhe moz aikut ne showroom
 • Sipas kërkesës së mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës

 1. Shitëse në showroom – 1 pozite – Lokacioni: Prishtinë

Roli dhe Përgjegjësit:

 • Të ofrojë shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve duke i informuar mbi kompaninë, produktet dhe ofertat tona
 • Të bashkëpunoj me të gjithë sektorët brenda kompanisë për të mundësuar me sukses realizimin e procesit të shitjes
 • Asiston/Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjes
 • Aftesi organizuese komunikuese dhe percaktimin te prioriteve te punes 
 • Përcjell porosit dhe stoqet për t’u siguruar që produkti është në gjendje apo ne prodhim
 • Përcjellja e proceseve ditore (deponimi I pazarit ditore, mbajtja e librit te arkes dhe arka kesh,statistika e klientave ne baze ditore)
 • Si dhe detyra tjera sipas kërkesës nga mbikqyresi

 1. Punëtor në prodhim të mozaikut – 2 pozita – Lokacioni: Mitrovicë

 1. Punëtor në prodhim të zdrukthtarisë – 2 pozita – Lokacioni: Mitrovicë

 Konkursi është i hapur nga data 05.02.2024 deri më 21.02.2024

Kandidatët e interesuar mund ta dërgojnë aplikacionin në info@tiki-ks.com , fizikisht në adresën Rr.Shemsi Ahmeti Mitrovicë ose Magjistralia Prishtinë –Ferizaj Km-5 Prishtinë

Për informata shtesë +38349666676.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 21/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet