1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ProMaxx Store është në kërkim të një personi për plotësimin e pozitës:

  • Depoist

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Pranimi dhe kontrolli i produkteve dhe mallrave në depo.
  • Organizimi dhe vendosja e produkteve në mënyrë të rregullt në depo.
  • Monitorimi dhe menaxhimi i inventarit në mënyrë të vazhdueshme.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e logjistikës.
  • Aftësi të mira organizative dhe njohuri të mëdha të procedurave logjistike.
  • Përgjegjshmëri dhe aftësi për të punuar 
  • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në një ekip.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", të kontaktojnë në:
info@protradekosova.com ose në numrin tonë kontaktues 049/ 33 55 11.

Gjendemi në Fushë Kosovë, në objektin e A&M Mega Store kati i dytë

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 05/03/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet