1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

KosovaMed sh.p.k shpall konkurs për pozitën e hapur si më poshtë:

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje të paisjeve mjekësore 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Inxhinier/Serviser për servisim dhe mirëmbajtje,
  • Realizimi i planit të punës,
  • Servisimi dhe mirëmbajtja e paisjeve mjekësore,
  • Asistenca në shitje dhe aplikim të pajisjeve,
  • Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.

Kriteret bazike

  • Preferohet bachelor në Shkenca Kompjuterike, Elektronike apo të ngjashme me to, gjithashtu edhe me diplomë të shkollës së mesme.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
  • Të ketë aftësi organizative, vetiniciativë dhe kreativitet,
  • Njohja e gjuhës Angleze e detyrueshme,
  • Të ketë patent shofer.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në: service@kosovamed-ks.com 

Vërejtje: Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet dhe janë të përzgjedhur do të ftohen për intervistë!

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 05/03/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet