The North Unicorn

Asistent/e Ekzekutiv/e

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita: Asistent/e Ekzekutiv/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Ndihmon. Kryeshefin Ekzekutiv me detyra të përditshme administrative;
  • Komunikon me stafin e përgjitshëm në emër të CEO dhe koordinon takimet e nivelit të lartë dhe aktivitetet strategjike;
  • Komunikon drejtpërsëdrejti dhe në emër të Kryeshefit Ekzekutiv me anëtarët e Bordit, stafin dhe të tjerët për çështje të caktuara;
  • Përgaditja e agjendës me detyrat e ditës për Kryeshefin Ekzekutiv në bazë të kërkesës dhe rekomandimeve të tij;

Aftësitë dhe shkathtësitë:

  •  Njohuri lidhurme procedurat standarde administrative/teknike
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Aftësi të mira për punë me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze;

Kualifikimi dhe përvoja:

  •  Diplomë Bachelor në administratë publike, juridik, ekonomi apo fusha tjera relevante,  Përvojë e dëshmuar në pozitë të njejtë apo të ngjajshme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 05.08.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3468
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC