1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Barnatore Pika-Pika, në Albi Mall - Prishtinë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitën e punës: 
 
TEKNIKE TË FARMACISË

Ne kerkojmë nga aplikuesit të kenë:

  • Eksperiencë pune në barnatore;
  • Te kenë diplomë nga Fakulteti i Farmacisë respektivisht Shkolla e mesme e Farmacisë;
  • Te kenë njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato te kujdesit personal;
  • Te kenë aftesi të shkelqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese;
  • Te kenë orar fleksibil të punës;
  • Te jenë të adaptueshëm për punë ekipore;

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive dhe bonuse;
  • Kontrate punësimi të qendrueshëm dhe afatgjatë;
  • Ambient të pershtatshem per punë, trajnim dhe zhvillim profesional
Tjera:
CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes emailit në: barnatorja@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet