1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FLUIDI GROUP L.L.C. me aktivitet kryesor afarist të prodhimit të vajit ushqimore, pijeve të gazuara dhe energjike, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozitës: SHOFER (VOZITËS), Kategoria C
Lokacioni: Gjakovë
Data e hapjes: 02.02.2024
Data e mbylljes: 15.02.2024

Detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës:

  • Fletëngarkesa e mallit;
  • Liferimi i mallit në pikat e caktuara;
  • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik kur e drejton atë;
  • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton;
  • Përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
  • Në bazë të porosisë, dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
  • Përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

1) Përvojë pune: Një (1) vit përvojë pune si vozitës.
2) Edukimi: Shkolla e Mesme.
3) Njohuritë Tjera:
• Efikasiteti në punë ekipore,
• Të jetë i pajisur me patentshofer (kategoria C),
• Aftësi të komunikimit.
Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@fluidigroup.com

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën për të cilën aplikoni.
Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet