1
PREMIUM

Praktikante me Mundësi Punësimi (5), Qëndistare (2), Robaqepëse (2)

Ruaj
Azma Couture
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Brendi Azma Couture shpallë konkurs për pozitat:

 • Praktikante me mundesi punesimi (5)
 • Qëndistare (2)
 • Rrobaqepëse (2)

Praktikante me mundësi punësimi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jenë të motivuara për punë dhe njohuri të reja.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Qëndistare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Qepja e detajeve me dorë.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Rrobaqepëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Montimi i fustanave.
 • Qepja e fustanave.
 • Adaptimi i fustanave për trupin e klientit.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes numrit 048125129

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 07/03/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet