N.T.P Lans

Depoist

	 	 

KOMPANIA LANS, është kompani vendore e cila merret me prodhimin dhe tregtinë e materialit për roleta.

Të gjithë te interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës:

 1. DEPOIST

  Çka ofron kompania LANS:
 • Ambient profesional dhe motivues
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura 
 • Mundësi të përparimit në karrierë

Kushtet:

 • Të jetë bashkëpunues dhe kolegial
 • Të jenë të motivuar për punë
 • Të jenë të gatshëm për pune ekipore
 • Të jenë të moshës 18-29 vjec.

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Të inforomojë mbikqyrësin për cdo parregullesi
 • Përgjegjësi për mirëmbajtjen e depos

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpermendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit +38349563033 nga ora 8:00 deri ne 17:00. 

TAGS: LansPrishtinaKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1902
Kategoria Të tjera
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC