Lindex

Visual Merchandiser

	 	 

VISUAL MERCHANDISER

Lindex është një nga rrjetet kryesore të modës në Evropë me mbi 470 dyqane në 17 tregje. Misioni jone është që të ofrojmë modë frymëzuese dhe të përballueshme që përfshinë konceptet e veshjeve për femra,fëmijë, dhe të brendshme për femra.

Ne ju ofrojmë një mjedis frymëzues të punës dhe mundësinë për të qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Prizren, me rastin e hapjes së dyqanit të ri.

Jemi në kërkim të kandidatëve për pozitën ‘Visual Merchandiser’ për dyqanin tonë të ri në Prizeren - Galeria.

Detyrat kryesore:

 • Përgjëgjësi në komunikimin e konceptit të brendit
 • Të punoni me styling, vitrinat dhe hapësirat në dyqan.
 • Organizimin, renditjen dhe pozicionimin të furnizimit nga koha e arritjes në dyqan deri tek shitja
 • Regullimi dhe mirëmbajtja e aspektit vizual të të gjithe produkteve në dyqan.
 • Udhëheqja e stafit për aspektin vizual te dyqanit dhe atë të stylingut.

Aftësitë dhe kualifikimet :

 • Njohuri në modë
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
 • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor, me pozitivitet.
 • Aftësi në përdorimin e Microsoft Office
 • Diploma universitare në Menaxhim Biznesi, Marketing, Dizajn i Modës ose në fusha të ngjajshme.
 • Njohja e gjuhes angleze është obligative
 • Përvoja minimale 3 vjeçare në fushen e kërkuar, favorizon kanditatin

Kanditatet që plotësojnë kriteret e mësiperme, luten që të dërgojnë CV dhe foto në e-mail: hr-lindex@interex-ks.com.
Konkursi vlenë vetëm deri me 02.08.2019.

TAGS: LindexPrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1258
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC