1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Oberal L.L.C me seli në Fushë Kosovë shpall konkurs për pozitat:

Pozita:

 • Agjent i Shitjes  
 • Faturiste

Detyrat dhe përgjegjësitë për Agjent i Shitjes

Detyrat:

 • Gjen Klientë te rri ne sektorin tcilen punon dhe sigurohet që shërbimi ndaj klientëve te jetë ne nivelin me të larte
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezantimin, dhe shitjen e produkteve në terrenin përkatës,

Kualifikimet:

 • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Patentë të vozitjes, kategori B.

Detyrat dhe përgjegjësitë për Faturiste

Detyrat:
 • Përgaditja dhe kontrollimi i faturave dalëse.
 • Regjistrimi dhe arkivimi i të gjitha dokumenteve perkatese te caktuara sipas detyres nga menaxheri financiar
 • Ruajtja dhe përditësimi i bazës së të dhënave të klientit në sistem.
Kualifikimet:
 • Të ketë përvojë pune të paktën 1 vit në faturim.
 • Të ketë Diplomë universitare në fushën e Ekonomisë.
 • Njohuri të shkëlqyera të Microsoft Office, veçanërisht Excel.

Aplikacionet te dërgohen në emailin e cekur me poshtë.

Info@oberal.com

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 01/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet