1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Optika Frames Shpallë Konkurs

POZITA: ASISTENTE PËR SHKRIMIN E RAPORTEVE MJEKSORE OFTALMOLOGJIKE
Kërkohet një (1) Asistente për shkrimin e raporteve mjekësore të oftalmologut në ordinancën tonë të syrit Optika Frames.
Detyrat e pozitës:

  • Të shkruajë raporte mjekësore oftalmologjike me saktësi, sipas rregullave dhe ashtu siç kërkohet nga mjeku.
  • Të asistojë mjekun në ekzaminimin e pacientëve.
  • Të komunikojë me pjesën tjetër të stafit për çfarëdo çështje/problemi që lind gjatë kryerjes së detyrave.

Personi duhet të ketë:

  • Njohuri shumë të mirë të gjuhës shqipe.
  • Aftësi për të shkruar saktë dhe shpejt me kompjuter (tastierë) në laptop.
  • Aftësi për t'i mësuar termat mjekësorë dhe rregullat e shkrimit të raportit.
  • Vëmendje ndaj detajeve.
  • Aftësi të mira komunikative dhe personalitet miqësor.

Orari i punës:
E martë 14:00-17:00
E mërkure 14:00-17:00
E enjte 12:00-15:00
E premte 12:00-15:00
E shtunë 12:00-15:00

Konkursi i hapur deri më 15 mars 2024. Na dërgoni një CV apo letër që i dëshmon aftësitë e kërkuara në shpallje në info@optikaframes.com.

Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 13/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet