1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Group shpall konkurs për Agjent të Shitjes HORECA

Vendi i Punës: Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve ekzistuese dhe të reja të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Arritja e objektivave mujore të përcaktuara;
 • Vizita të rregullta tek klientët sipas planit të vizitës;
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhënieve me klientë në territorin e caktuar;
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë;
 • Përcjell dhe raporton në lidhje konkurrencën në treg, në baza ditore, javore;
 • Analizimi për prezencën e produkteve në treg;
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes dhe mbikëqyrësit;
 • Kryen edhe detyra tjera shtesë të përcaktuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e Mesme;
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm minimum 1 vit;
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësia për të menaxhuar dhe shërbuar klientët në mënyrë efikase dhe miqësore.
 • Të posedoi patentë shofer të kategorisë B;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko Këtu".

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/02/24 (4 ditë)
Orari
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet