1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes email-it: hr.charlie@grandstore-ks.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/02/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet