1
PREMIUM

Inxhinier/e i/e Elektroteknikës, Praktikant/e

Ruaj
El Tech
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nëse dëshironi të punoni në projektet më të mëdha elektrike në Kosovë dhe më tej, ju ftojmë të aplikoni për pozitat:

  • Inxhinier i elektroteknikes, drejtimi elektroenergjetik me përvoj pune 3 Vjeçare
  • Inxhinier i elektroteknikes, drejtimi elektroenergjetik praktikant/e i/e cili/a ështe në perfundimt të studimeve ose i/e diplomuar.

Vendi i punës: Prishtinë

Orari i punës: E Hëne - E premte, 08:00-17:00

Aplikimi mund të bëhet duke na shkruar mesazh (chat) ose duke telefonuar në: +38348700900 nga ora 08:00-17:00

Konkursi do të jetë i hapur deri me 16.02.2024

 

Kategoria Inxhinieri
Skadon 16/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet