1
PREMIUM PLUS

Shofer të Kamionit (40), Depoist (20) - Gjermani

Ruaj
STL Logistik
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Kompania gjermane STL Logistik kërkon të punësojë 40 shofera kamioni me kategori CE + kodi 95, si dhe 20 depoista të kualifikuar.

Shofer Kamioni (40 vende)

Kualifikimet dhe Përgjegjësitë: 

  • Kategori e Vozitjes: CE + Kodi 95
  • Përvojë e mirë në drejtimin e kamioneve 
  • Përgjegjshmëri në mbajtjen e dokumentacionit dhe sigurisë në transport
  • Preferohet gjuha gjermane (jo obligative)

Lokacioni i Punës: Gjermani

Paga: Nga 2500€ - 3300€ neto, bazuar në përvojë profesionale


Depoist (20 vende)

Kualifikimet dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjshmëri në menaxhimin dhe organizimin e depove
  • Bashkëpunim me ekipin per menaxhimin e transportit dhe dërgesave

Paga: Nga 1650€ me mundësi ngritje

Lokacioni i Punës: Gjermani

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrave 

+491711916830 (WhatsApp dhe Viber) nga ora 15:00 deri 18:00

+491703564095 (WhatsApp dhe Viber) nga ora 17:00 deri 20:00

apo emailit Smajl_66@hotmail.com ose Lorandbela@gmail.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 27/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet