1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore.

Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun

Kosovar dhe më gjerë.

Nese jeni person i motivuar për punë, ne shpallim konkurs për:

MIRËMBAJTËSE

Përgjegjësitë kryesore:

  • Mirëmbajtja dhe pastrimi i hapsirave të zyreve qendrore;
  • Përdorimin efektiv dhe ekonomik të pajisjeve dhe materialeve të punës;
  • Përdorimin e saktë të të gjitha pajisjeve dhe materialeve;
  • Bën pastrimin, mirëmbajtjen si dhe kujdeset për ruajtjen e paisjeve nga dëmtimet.

Kushtet e përgjithshme:

  • Përvojë pune së paku gjashtë (6) muaj në pozitë të ngjashme (e preferuar);
  • Shkollimi i mesem;
  • Aftësi bashkëpunimi;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:

hr@migros-group.com ose duke plotesuar formularin për punesim në zyre qendrore.

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 27/02/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet