1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shkolla Digjitale është shkolla e parë e hapur në Kosovë, e cila ofron kurse të teknologjisë  informative për fëmijet e moshave të reja. Kjo shkollë ështe hapur në muajin Dhjetor 2015 si rezultat i nevojës dhe kërkesës së madhe të gjeneratës së re për mësim dhe njohuri më të thelluara mbi këtë fushë, përveç kësaj është kompania e parë dhe e vetme në Kosove e cila është bërë Franshizë për tregun vendor dhe internacional. Franshizat e Shkollës Digjitale sot operojnë me disa lokacione në Slloveni, Gjermani, SHBA, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Meksikë, Hong Kong, Maroko dhe Tunisi. Si rezultat i suksesit dhe procesit të zgjerimit, jemi në kerkim të mbushjes së pozites:

Sales & Customer Relations Officer (M/F)

Kandidatët e pranuar do të trajnohet në teknikat më të reja të shitjes dhe Customer Relations.
Orari i punes do te jete i ndare ne dy orare: 09:00-17:00 ose 13:00-21:00

Kriteret për pranim:

  • Të ketë shkathtësi në komunikim.
  • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze.
  • Të ketë njohuri bazike me kompjuter.
  • Aftësi të shpejtë të mësimit.
  • Të jetë i shkathët në prezantim të produkteve.
  • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët.

Si të aplikoni?
Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin " Apply Now " dhe bashkangjitni CV-në tuaj. Çdo formë
tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë. Afati i fundit për aplikim: 16 Shkurt 2024.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet