1

Depoist, Shofer (Kategoria C)

Ruaj
Lansomania
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Transporton malirat e kompanisë sipas pranimit të instruksioneve.
  • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon malirat sipas standardeve dhe kërkesave të kompanisë.
  • Ripaketon mallrat që ka nevojë.
  • Shkarkon dhe ngarkon materialin e roletave.
  • Punon dhe vepron sipas udhëzimeve që pranohen nga Menaxheri i Deposë.
  • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës.
  • Sistemon mallin në mjetin transportues me kujdes.
  • Dorëzon porositë tek klientët me kujdes.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues +383 44 442 068.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 27/02/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet