1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FB ARCHITECT është sudio projektuese në Prishtinë.

Punojm projekte në Kosovë dhë jashtë vendit, kryesisht në Gjermani

Kërkojmë:

  • Arkitekt/e  dhe
  •  Praktikant/e 

Ne vazhdimisht jemi në kërkim të  personave që janë në fillimet e tyre në profesionin tonë të çmuar të Arkitekturës. Prandaj pozitën për Praktikant e kemi vazhdimisht të hapur.

Kurse Kërkesat dhe Kualifikimet e kërkuara për pozitën e Arkitektit/es:

  • Përvojë pune
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese ndër kolegiale dhe me klientët,
  • Aftësi të shkëlqyera në menaxhimin dhe udheheqjen e projekteve, të parashikojë dhe të evitojë mangësitë gjatë përgaditjes së projekteve,
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve,
  • Te jetë entuziast për punë, kreativ, ambicioz,  i/e vetë motivuar dhe të ketë aftësi udhëheqëse,
  • Të njoh mirë punën me Archicad dhe e preferueshme njohja e  programeve për vizualizim (Lumion dhe 3D MAX).
  • Të ketë pëvojë në përgaditjen e projekteve Konceptuale, Ideore dhe  Kryesore (Zbatuese).

Ju qe jeni te interesuar, dergoni CV dhe Portfolion tuaj ne Emailin: fbarchitect17@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet