1
PREMIUM

Administrator/e, Monter për Klima (8), Praktikant (8)

Ruaj
Perfect Service
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Perfect Service është në kërkim të kandidatëve për të mbushur disa pozita në ekipin tonë. Ju ftojmë të aplikoni nëse jeni të interesuar dhe keni aftësitë dhe përvojën e nevojshme për pozitat e mëposhtme:

  • Administrator/e (Prizren)
  • Monter për Klima (8) - Prizren, Prishtine
  • Praktikant (8)  - Prizren, Prishtine

Administrator/e:

Detyrat kryesore:

  • Menaxhimi i dokumentacionit dhe regjistrimeve të nevojshme
  • Organizimi dhe përditësimi i informacionit në sistem
  • Koordinimi i aktiviteteve administrative në zyrë

Monter/e për Klima (8 pozita):

Detyrat kryesore:

  • Montimi i sistemeve të klimatizimit në ambiente të ndryshme
  • Kontrolli dhe mirëmbajtja e sistemeve ekzistuese
  • Identifikimi dhe zgjidhja e problematikave teknike

Praktikant/e (8 pozita):

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:
+38344166141

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 25/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet