Dünyagöz

Motër Medicinale

	 	 

Grupi Dünyagöz u themelua në vitin 1996 dhe ofron qindra metoda të ndryshme të mjekimit në të gjitha degët e oftalmologjisë duke përdorur teknologjinë më të fundit. Dünyagöz ofron zgjidhje për problemet e shëndetit që prekin syrin dhe zonën rreth syrit dhe sot është i pranishëm në 25 vende në Turqi dhe Evropë dhe ka arritur një kapacitet prej 8,000 trajtimesh në poliklinikë dhe 1,000 ndërhyrje kirurgjikale në vit. Grupi i Spitaleve Dünyagöz tashmë ka zyret e veta edhe në Prishtinë, në adresën:

Rr. Muharrem Fejza c15/13 Nr.2 (Rruga B)

TITULLI I VENDIT TË PUNËS: MOTËR MEDICINALE (1 pozitë)

Kushtet e konkursit:

Kandidatja duhet të ketë:

  •  Të përfunduar shkollën e Mesme të Mjekësisë  Të përfunduar programin Bachelor të Infermierisë

Dokumentet e kërkuara:

  •  Diploma e Shkollës së Mesme të Mjekësisë  Diploma e Programit Bachelor të Infermierisë

Shkathtësitë e kërkuara:

  •  Të ketë komunikim të mirë dhe aftësi për të shpjeguar procedurat dhe trajtime e pacientëve dhe familjarëve
  •  Të ketë aftësi organizative për të punuar me shumë pacientë në të njejtën kohë
  •  E preferuar: të ketë njohuri mbi anatominë e syrit, sëmundjet e syrit dhe përdorimin e instrumenteve dhe aparaturave që përdoren në Oftamologji

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 31.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke e dërguar CV në këtë e-mail: info@dunyagoz-ks.com

TAGS:  DunyagozPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

 

Shikime 1915
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC