1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën: 

 • Faturist/e 

Lokacioni i Zyreve NELT L.L.C: Fushë Kosovë

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare në fushën e Ekonomisë.
 •  Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 •  Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgaditja dhe kontrollimi i faturave dalëse.
 • Regjistrimi dhe arkivimi i të gjitha dokumenteve të përcaktuara me ligj ose me procedurë të rregullt.
 • Ruajtja dhe përditësimi i bazës së të dhënave të klientit në sistem. Ndihmon ne mbikëqyrjen dhe menaxhimin e llogarive individuale.
 • Procesimin dhe përgatitjen e formave financiare dhe të biznesit për të kontrolluar bilancet e llogarisë, lehtësimin e blerjeve, etj
 • Kryen llogaritjet e zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte siç kërkohet nga drejtori i financave
 • Ndihmon Menaxherin Financiar në krijimin e raporteve financiare në baza të rregullta. 
 • Ndihmon Menaxherin Financiar në krijimin e raporteve financiare në baza të rregullta.

Orari i punës prej 11:00h -19:00h.

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com. Në pjesën e Subject specifikoni poziten per te cilen aplikoni. Afati i aplikimit është deri me datën 26. shkurt 2024. ora 16:00.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 26/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet