1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • NJOHURI NE RRJETËZIM DHE SIGURI DHE LIDHJET ME KONEKTORËT E RRJETIT LAN:
 • INSTALIMI I KONEKTORËVE TË RRJETIT (RJ45) DHE LIDHJA E KABLLOVE ETHERNET.
 • VERIFIKIMI I LIDHJEVE FIZIKE PËR TË SIGURUAR QË JANË FUNKSIONALE DHE TË SIGURTA.
 • PËRDORIMI I STANDARDIT TË DUHUR (SI T568A OSE T568B) PËR LIDHJEN E KABLLOVE.
 • NJOHURI NE MBESHTETJEN E MJEDISEVE TE WINDOWS-IT, TE DY SISTEMET OPERATIVE TE SERVERIT,
 • E BËNË MIREMBAJTJEN E PAISJEVE TE TEKNOLOGJISE INFORMATIVE DHE KONFIGURIMI I MODEMAVE, MIKROTIKVE DHE SWITCH-AVE:
 • KONFIGURIMI I MODEMAVE PËR LIDHJE ME INTERNETIN DHE SIGURIMIN E KONFIGURIMIT SIPAS NEVOJAVE TË ORGANIZATËS.
 • KONFIGURIMI I PAJISJEVE MIKROTIK PËR SIGURINË, RREGULLIMIN E TRAFIKUT DHE FUNKSIONET E RRJETIT.
 • KONFIGURIMI I SWITCH-AVE PËR MIRËMBAJTJEN E RRJETIT LOKAL DHE MENAXHIMIN E PORTEVE.
 • E KRYEN KONFIGURIMIN E KOMPJUTEREVE PER OPERIM FUNKSIONAL SI DHE INSTALIMIN E PROGRAMEVE DHE SISTEMEVE OPERATIVE TE NEVOJSHME
 • E BËNË MONITORIMIN E HARDUERVE, MIREMBAJTJEN DHE RREGULLIMIN E RRJETIT TE TEKNOLOGJISE INFORMATIVE,
 • KRYEN EDHE PUNE TE TJERA TE KESAJ NATYRE SIPAS URDHERESAVE TE MBIKQYERSIT, TE CILIT EDHE I PERGJIGJET PER PUNEN E VET

KUALIFIKIMETDHEKRITERET ENEVOJSHME

 • SHKATHTESI TË SHKELQYERA KOMUNIKATIVE, ORGANIZATIVE DHE ANALITIKE
 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • SHKATHTESI PER MENAXHIM TE PUNES NEN PRESION
 • BACHELOR I SHKENCAVE KOMPJUTERIKE PERPARESI ME MASTER ,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE  PERPARESI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 24/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet