1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika konditorike “Liri” L.L.C, me seli në Prizren,shpallë këtë:

KONKURS PUNE

Pozita

 • Administrate

Kriteret:

 • Të ketë të perfunduar shkollen e mesme (Fakulteti konsiderohet perparsi)
 • Të jetë I përpikt në përfundimin e detyrave të punes.
 • Të ketë njohuri bazike të paketes office (MS Word, Excel)
 • Përvoja e punes konsiderohet përparësi.
 • Njohuria e gjuhës Angleze konsiderohet perparsi.

Ne ofrojmë:

 • Kontratë pune sipas Ligjit të Punës dhe ligjeve në fuqi.
 • Page mbi mesataren e tregut.
 • Trajnime dhe mundesi avansimi.
 • Bonuse ne baze te performances.
 • Stabilitet në punë,
 • Sigurim për aksidente në punë,
 • Ushqim dhe transport,

Procedura e aplikimit

Thirr ne numrin e telefonit:  049552884,

Dërgo CV në e-mail adresën:  Info@liriprizren.com

Apo eja direkt ne zyret tona qdo dite pune nga ora 8:00 deri ne 16:00

Konkursi mbetet I hapur deri me daten 28.02.2024

Kategoria Administratë
Skadon 24/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet